Opkoper autowrak


Opkoper schadewagens


schadewagen verkopen


Jouw schadewagen verkopen?  Ad Auto

Nu je de beslissing hebt genomen om jouw schadewagen te verkopen willen wij jou helpen om alle rompslomp uit handen te nemen. Jij moet jezelf niet meer bezighouden met advertenties, lastige klanten, discussies over te lage prijzen. Wij nemen dit allemaal voor onze rekening zodat jij tijd hebt je om interessantere zaken bezig te houden. Goed toch ?

Schadewagen verkopen ?

Ad Auto helpt jou op weg !

Opkoper schadewagens

Het begrip schadewagen kan veel inhouden. Het kan een wagen zijn die defect is en enkel mechanische schade heeft maar een schadewagen kan ook betekenen dat er een ongeluk is gebeurd en er dus carrosserieschade is aan de wagen. Het kan bijvoorbeeld ook dat de wagen reeds enkele jaren in de tuin staat zonder onderhoud. Hierdoor is waarschijnlijk roest opgetreden en de motor zal waarschijnlijk niet meer starten.. Ad Auto is geïnteresseerd in al deze wagens dus contacteer ons snel.


Opkoper autowrak

Indien je jouw auto met spoed wil verkopen ben je bij ons aan het juiste adres. Geen gedoe meer met advertenties, onzinnige biedingen, enz.... Wij komen bij jou langs en betalen direct uit. Je hebt dus direct een mooi bedrag zonder stress en rompslomp. opkoper wagens Ad Auto is jouw ideale partner!

schadeauto verkopen

Een schade auto verkopen is eigenlijk niet zo moeilijk. Je kan deze makkelijk kwijt als je de juiste kanalen kent. Wij bij Ad Auto hebben reeds een jarenlange ervaring met technici en carrossiers zodat wij de schadeauto een nieuw leven kunnen bieden.


Auto opkoper export

AD Auto biedt jou een invulformulier op de website zodat jij op voorhand al een inschatting kan maken van de prijs die er voor jouw wagen geboden kan worden. Wij komen dan een keertje kijken en beslissen dan of de auto voor export in aanmerking komt. Wij kopen dan de wagen van jou en zorgen dan zelf voor de nodige documenten om de auto te exporteren naar het buitenland.

opkoper schadewagens
opkoper autowrak
auto verkopen
100% Betrouwbaar.
Geen autokeuring nodig.
inkoop tweedehands auto

Opkoper wagens kocht onlangs volgende auto's aan.