Opkoper Camionette

AdAuto is gespecialiseerd in de inkoop van jouw gebruikte camionette. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij zeer goed inschatten hoeveel jouw camionette waard is. Hierdoor geven wij u dan ook altijd een correcte prijs. U hebt zelf de keuze hoe u uitbetaald wordt. Hebt u graag contant geld of liever een overschrijving? Beide is mogelijk naargelang uw wensen. U kan opkoper camionette telefonisch contacteren of ons invulformulier invullen en dan bellen wij u zo snel mogelijk op!

opkoper bestelwagens 


Auto verkopen


Auto opkoper


Opkoper autowrak

Heb je nog een oud autowrak staan of een wagen die een ongeval heeft gehad? Contacteer ons even en wij komen gratis een keertje langs om te kijken of we een nieuwe bestemming voor jouw wagen kunnen vinden. Je zou versteld staan hoeveel je nog kan krijgen voor een autowrak. Wij staan bekend als opkoper schadewagens en zijn gespecialiseerd in het opkopen van autowrakken.


Auto verkopen

Wil je jouw wagen verkopen? Geef ons een belletje of vul het invulformulier in. Wij contacteren jouw dan binnen het uur en komen graag een keertje langs om de wagen te taxeren en een eerlijke prijs overeen te komen. Heb je geen keuringsbewijs? Dat kan geen kwaad. Vanaf wij de wagen van u hebben overgenomen regelen wij alle paperassen zodat u geen administratieve rompslomp hebt.

Tweedehands wagen verkopen

Waarom jouw tweedehandswagen verkopen aan AD Auto ? Wij hebben reeds een jarenlange ervaring in het inkopen en verkopen van tweedehands wagens. Wij kijken wat er aan scheelt, wat de waarde is en na de verkoop voeren wij de nodige reparaties uit of wordt uw auto gebruikt voor wisselstukken. Wij komen de wagen gratis ophalen zodat u zich nergens meer zorgen over hoeft te maken.


Opkoper bestelwagens of camionnette

Jouw oude bestelwagen of camionnette hoeft niet voor het autokerkhof te zijn! Zelfs voor jouw oude bestelwagen geven wij nog een mooie prijs. Eventuele schade aan de camionnette is geen probleem. Wij repareren jouw oude bestelwagen en geven hem zo een tweede leven.

Nog niet overtuigd? Bel snel en wij komen graag een keertje gratis kijken om een mooie prijs op te maken waar beide partijden tevreden mee zijn.

Opkoper camionette

Alle merken - ook schadegevallen - ook zonder technische controle

Beste prijsgarantie.
Schadewagens.
Snelle respons.
Ook bedrijfsvoertuigen.
Geen autokeuring nodig.
Ook bestelwagens.

Wij kopen ALLE merken!

opkoper wagens merken